Hyresstugor i Orivesi vid sjöstranden

Rekola gård är den genuina platsen för landsbygdsturister! Våra hyresstugor i Orivesi är välutrustade de mångsidiga aktiviteterna på lantgården garanterar att alla, såväl vuxna som barn trivs hos oss. 

Välutrustade semesterbostäder i Orivesi

En modern lantgård i tavastländsk lantmiljö

Vill du fira dina semesterdagar med att slappna av vid en stuga? Eller skulle du helst vilja ordna evenemang i naturens hägn för ditt företag, till exempel s.k. tyky-dagar för välbefinnande i arbetet?

Hyresstugor som vi hyr ut i Orivesi passar helt säkert dina syften! De har plats för 2-10 personer.  

Vi hyr ut fyra stugor i olika storlekar vid sjöstranden i det tavastländska bondelandskapet. Oavsett om du kommer med ett större eller mindre gäng, hittar du säkert dig själv ett lämpligt alternativ bland våra hyresstugor.

Våra hyresstugor i Orivesi är välutrustade och de mångsidiga aktiviteterna på lantgården garanterar att alla, såväl vuxna som barn trivs hos oss.

Rekola Gård

Vår lantgård har en areal på cirka 300 hektar och gårdsbruket sköts med moderna metoder. Det finns mängder av åkrar och skog kring lantgården. Den mångsidiga miljön gör det möjligt att genomföra olika slags aktiviteter.

Rekola gård är den genuina platsen för landsbygdsturister. På vårt lantgård möter du också höglandsboskap. Kom på besök och bekanta dig med bondelandskapet!

Vår lantgård ligger vid den gamla postvägen mellan Tavastehus och Jyväskylä. Det är således lätt att komma till oss varifrån som helst i Finland. Bekanta dig med körinstruktionerna!

Om du vill njuta av en sann landsbygdsatmosfär, kom till oss!

Rekolan tilan vuokramökit highlander
Hyrestugor
Rekolan tilan vuokramökit Orivedellä - Villa Lauri

Villa Lauri

Max. 10 personer

En välutrustad villa på 100 m2 för upp till tio personer. Det finns 3 sovrum + loft för 4 personer. Det finns bastu, grilltak, roddbåt, brygga, tvättmaskin och öppen spis. Villan ligger 30 m från Eräjärvi sjö. Stranden är låg och sandbelagd och den lämpar sig väl även för barn.

Rekolan tilan vuokramökit Orivedellä - Ranta-Erkki

Ranta-Erkki

Året runt för 6 personer + 4 personer på sommaren

En välutrustad villa på 99 m2 för upp till 6 personer året runt och ytterligare 4 personer på sommaren. Bastu, öppen spis, tvättmaskin, grilltak, roddbåt, brygga. Villan ligger 30 m från Eräjärvi sjö. Stranden är låg och sandbelagd, och lämpar sig väl även för barn.

Rekolan tilan vuokramökit Orivedellä - Koivuniemi

Koivuniemi

3 + 3 personer

Koivuniemi byggdes 1995 och är på 56 m2 och lämpar sig väl för tre + tre gäster. Det finns stugkök, två sovrum, bastu och loft. Det finns också en rökbastu i närheten. Hyrs ut per dygn eller veckovis.

Rekolan tilan vuokramökit Orivedellä - Sorbus-saunamökki

Sorbus

2 + 3 personer

Bastustugan på 25 m2 är för två personer. Det finns också Gamla Sorbus, vilken är en mysig sovplast för 2-3 personer på sommaren. Bastu, öppen spis och ett pentry, bäddloft och en stor terrass.

från Tampere
0 km
från Jyväskylä
0 km
från Helsingfors
0 km